Loodgietersbedrijf van der Kraan Team

Cees van der Kraan is ruim 25 jaar geleden het loodgietersbedrijf in Rijswijk begonnen. En tot op de dag van vandaag werkt hij er met veel plezier, toewijding en succes.

In het bedrijf werken zeer bekwame mensen. En iedere werknemer is, zonder enige twijfel, een opmerkelijke werknemer. We hebben bewust gekozen voor een klein vast team. Zo blijven de lijnen kort en bent u altijd verzekerd van onze persoonlijke betrokkenheid.

 

Cees van der Kraan
Loodgieter installateur en eigenaar

Bram van der Kraan
1e monteur

Mieke van der Kraan
Secretariaat

 

We werken samen met een aantal vaste partners, zoals een metselaar, timmerman, elektrici├źn, tegelzetter en stukadoor. Op die manier kunnen wij ook uw complete verbouwing organiseren en verzorgen.

terug naar boven

 

kenteq leerbedrijf

Leerbedrijf

Stichting Kenteq is een kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de techniek. Ons bedrijf is goedgekeurd volgens de kwaliteitscriteria Weteducatie en beroepsonderwijs.

Voor jonge mensen met interesse in techniek is de installatiebranche een aantrekkelijk vakgebied. Het is een breed werkterrein en biedt veel kans op aantrekkelijk werk. Goede begeleiding en scholing is van groot belang.

 

terug naar boven